Vinces Oy – todellinen kansainvälinen venevälittäjä.

Yhdessä erittäin laajan koko Euroopan ja USA:n kattavan yhteistyöverkostomme avulla etsimme ja tarkastamme tulevan veneesi, sekä hoidamme kaiken liittyen veneen maahantuontiin. Jos olet myymässä, laadimme henkilökohtaisen suunnitelman veneesi jälleenmyymiseksi kuntotarkastuksineen ja markkina-analyyseineen. Välitämme vanhan veneesi eteenpäin ja tuomme uuden tilalle tarvittaessa vaikka toiselta puolelta maapalloa – ja takuulla edullisesti.

Ostaessasi uutta venettä ulkomailta käytä hyväksesi Vinces Oy:n vuosien kokemus, henkilökohtaiset agentit ja omat toimistot Euroopassa ja USA:ssa sekä parhaat rahtikontaktimme. Suuresta volyymistä johtuen saamme  jo paljousalennusta rahtikumppaneiltamme sekä venetarkastajilta ja tämä taloudellinen etu siirtyy suoraan asiakkaamme hyödyksi.

Jokainen vene tarkastetaan ennen kauppoja ja hyvän veneen löytäminen asiakkaalle on meille ensiarvoisen tärkeää – me emme myy yksittäisiä veneitä vaan palvelua.

Olemme listanneet esimerkinomaisesti joitakin veneitä websivuillemme sekä nettiveneeseenYachtworldin kotisivuillamme on maailmanlaajuiselle markkinalle suunnattu välitysvenelistamme. Ellei näissä listoissa ole juuri sopivaa, ota yhteyttä niin etsimme juuri oikeanlaisen veneen ja varmasti edulliseen hintaan Euroopasta tai USA:sta niiden todella laajoilta markkinoilta.

Erinomaisen maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme, vuosien kokemuksemme, raudanlujan ammattitaitomme ja henkilökohtaisen palvelumme avulla veneen myyminen tai hankkiminen kauttamme on helppoa, nopeaa, edullista ja ennenkaikkea riskitöntä. Palkkamiehistön käyttäminen veneen siirtämiseen Suomeen saattaa tuoda merkittäviä säästöjä verrattuna laivarahtiin tai rekkarahtiin. Siirtopurjehdus sekä isommilla moottoriveneillä että purjeveneillä on usein myös se helpoin tapa ja pääset nauttimaan veneestäsi heti vaikkapa osallistumalla siihen osana miehistöä.

Tarjoamme myös aivan uusia veneitä käytettyjen hinnalla useilta venemerkeiltä, kyseessä ns. left overit eli diilerille käsiin jäänyt uusi vene joka ei ole mallivuonna mennyt kaupaksi.

Ota yhteyttä – Teemme unelmistasi totta…