Meillä on laaja valikoima käytettyjä moottoriveneitä myytävänä. Otamme mielellään myös oman moottoriveneesi myyntiin ja olemme venevälittäjäsi.

Meillä on lähes 30 vuoden kokemus kansainvälisestä venekaupasta ja olemme myyneet ja välittäneet satoja veneitä. Olemme varmasti Suomen kokenein venevälittäjä erityisesti kansainvälisessä venekaupassa

Monen vuoden erinomaisen yhteistyön jälkeen Vinces International Brokerage tiivisti entisestään yhteistyötään Hollantilaisen White Whale Yachtbrokersin kanssa ja muodostaa nyt sen Suomen toimiston, jatkaen kuitenkin edelleen omana yksityisenä Suomalaisena yrityksenä.

Voimme nyt tarjota asiakkaillemme ennennäkemättömän laajan avun ja tuen venehankintaan, tai veneen myymiseen – päätoimialamme on kansainvälinen venevälitys.

Meillä on kahdeksan toimistoa Euroopassa, yksi USA:ssa, yli kolme sataa venettä myytävänä ja ammattivälittäjät käytössäsi, olitpa ostamassa tai myymässä.

Jos olet myymässä nykyistä venettäsi, jätä meille tiedot veneestäsi ja yhteystietosi. Meillä on jatkuvasti asiakkaita, joille etsimme aktiivisesti veneitä – joten sieltä saattaa löytyä nykyiselle veneellesi ostaja heti.

Otamme mielellään veneesi julkiseen välitysmyyntiin, markkinoimme kaikissa tärkeissä koti- ja ulkomaisissa interenet -portaaleissa, kaikilla venemessuilla sekä painetussa mediassa – kukaan muu Suomessa ei tarjoa yhtä laajaa markkinakanavaa tai yhtä hyvää presentaatiota veneistä!

Lähetä meille sähköposti tai soittele, niin katsotaan miten voisimme olla avuksi? Voit myös käyttää venevahtisivulla olevaa helppokäyttöistä lomakettamme.

Kansainvälisille markkinoille suunnatut myytävänä olevat veneemme löydät Yachtworldista ja Nettiveneessä on kotimaan markkinoille suunnattu valikoimamme.

Katso kaikki White Whale Yachtbrokersin myytävät veneet täältä ja ole yhteydessä jos löydät tulevan veneesi – tai haluat oman veneesi listalle!

Jollet löydä etsimääsi suoraan listoiltamme, me etsimme sinulle oikean veneen vaikkapa Euroopan laajoilta markkinoilta, oikeaan hintaan – jätä vain tietosi meille!

Täältä löydät listan viime aikoina myymistämme veneistä.