Vinces on täysin Suomalainen venevälittäjä jonka kotipaikka on Turku.

Laaja ja luotettava TODELLINEN yhteistyöverkostomme kattaa kaikki maat ja alueet joista veneen hankkiminen on ylipäänsä järkevää.

Meillä ei ole piilotettuja kuluja emmekä veloita esimerkiksi rahdeista ja muista järjestelyistä ylimääräistä, vaan toimitamme veneet palkkiotamme vastaan edullisimmalla mahdollisella tavalla asiakkaillemme. Käyttämällä välityspalveluamme saat veneen hankittua edullisimmin ja valikoima ei lopu kesken, saamme muun muassa rahtien osalta hinnoista paljouslaennusta ja hyöty siirtyy suoraan asiakkaalle. Parhaimmillaan ammattitaitomme ja kokemuksemme käyttäminen ei maksa sinulle mitään.

Tarvittaessa etsimme mielellämme juuri sellaisen veneen kuin tarvitset Euroopan ja USA:n tavattoman laajoilta markkinoilta, apunamme on laaja verkosto hyväksihavaittuja ammattilaisia ja yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa.

– Kyllä, Vinces on luotettava. Referenssiasiakkainamme voimme mainita esimerkiksi myyvinä asiakkainamme Helsingin, Kotkan ja Turun Kihlakunnanvouti ja Länsi Uudenmaan Poliisin Talourikosyksikkö, sekä ostavana asiakkaana vaikkapa Suomen Meripelastusseura – sekä tietenkin lukemattomat yksityishenkilöt, yhteisöt ja yritykset sekä Suomessa että ulkomailla.
– Kyllä, Vinces on 100% Suomalainen yritys jonka kotipaikka on Turku.
– Kyllä, Vinces on todellakin tuonut veneitä ulkomailta.
– Kyllä, meillä on paljon kokemusta.
– Kyllä, voimme tuoda veneen joka on Euroopassa.
– Kyllä, voimme tuoda veneen joka on USA:ssa.
– Kyllä, voimme auttaa myös veneen kanssa jonka itse olet löytänyt.
– Kyllä, voimme myydä veneesi puolestasi.
– Kyllä, kauttamme saatava CE-merkintä on aito ja useaan kertaan Trafin Suomessa tarkastama ja hyväksymä.
– Tunnemme markkinat, tunnemme eri maiden kaupankäyntitavat, kauttamme veneen hankkiminen on helpompaa ja turvallisempaa, meillä on TODELLISIA paikallisia agentteja ja yhteistyökumppaneita käytännössä kaikissa maissa mistä veneen hankkiminen ylipäätään on järkevää.
– Palkkiomme riippuu monesta asiasta, usein ammattitaitomme käyttäminen ei maksa sinulle mitään vaan saamme palkkiomme myyjältä!
– Ulkomailta ei kannata tuoda kovin vanhoja ja halpoja veneitä. EU:n ulkopuolelta tuodessa pitää huomioida myös CE jota ei kovin vanhoihin veneisiin saa.
– Rahtihinta riippuu veneen koosta ja sijainnista, sekä rahtitavasta
– Vincesin välittämien veneiden yhteisarvo on useita miljoonia euroja.

Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä miten voimme auttaa sinua venehankinnassasi tai veneesi myynnissä.