Vinces – International Brokerage – Kansainvälisen venevälityksen todellinen asiantuntija

Veneen maahantuonti ulkomailta? Käytetty Vene jenkeistä? Käytetyt veneet Euroopasta? Tulit oikeaan paikkaan.

Veneen ostaminen ulkomailta on houkutteleva vaihtoehto sekä laajemman valikoiman että edullisen hintatason myötä.Mutta matka on pitkä ja kaupanteko erilaista jo Euroopassa – eikä veneiden maahantuonti ole välttämättä ihan yksinkertaista.

Esimerkiksi CE -merkintä vaaditaan EU:n ulkopuolelta tuotavissa veneissä ja se voi aiheuttaa ison ongelman. Myös EU:n sisällä on tuhansia veneitä mitkä on onnistuttu tuomaan Eurooppaan joko ilman CE -merkintää tai sitten CE on väärennetty – varo näitä.

Käytä Vincesin ammattitaitoa veneistä, jahdeista, CE -merkinnöistä, veneiden kuljettamisesta ja kaupankäyntitavoista hyödyksesi. Yhdessä erittäin laajan todellisen yhteistyöverkostomme sekä henkilökohtaisten agenttiemme ja veneentarkastusammattilaistemme kanssa teemme veneen hankkimisen ulkomailta sinulle helpoksi, riskittömäksi, turvalliseksi sekä erittäin edulliseksi. Me emme ole osa mitään venevälitykselle tyypillistä Franchising -ketjua vaan todellinen kansainvälinen toimija omine toimistoineen ja agentteineen.

Vinces järjestää ja koordinoi kaikki ostamiseen ja logistiikkaan liittyvät asiat kuten veneen maakuljetukset, laivarahdit, siirtopurjehdukset, pukit, trailerit, shrink-wrapin ja niin edelleen – takuulla ammattitaitoisesti. Me emme myy ulkomailla sijaitsevia veneitä, vaan toimimme välittäjänä ja näin saat veneen sillä edullisimmalla mahdollisella hinnalla. Meillä on vuosien kokemus ja satoja tyytyväisiä asiakkaita. Me emme myy yksittäistä venettä vaan palveluamme. Katso lisää venevälitys -sivultamme.

Jos olet vaihtamassa nykyistä venettäsi harkitse tätä: Yhdessä USA:n ja Eurooppalan toimistojemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme veneesi myynnin, tarkistamme sen kunnon ja laadimme markkina-analyysin sen myymiseksi edelleen. Tavoitamme kuukausittain kuudesta kymmeneen miljoonaa veneen ostajaa ja tarvittaessa ympäri maailmaa sekä verkko- että painetuissa medioissa.

Olemme palvelleet vuosien saatossa menestyksekkäästi tyytyväisiä asiakkaitamme mm. Suomesta, Ruotsista, Saksasta, Hollannista, Belgiasta, Virosta, Tsekeistä, Puolasta, Englannista, Ranskasta, Italiasta, USA:sta jne…..meiltä löytyy referenssi juuri vastaavasta veneestä kuin se, mitä olet etsimässä – olipa se sitten muskelivene jenkeistä tai vaikkapa teräsvene Hollannista.

Meidän avullamme saat veneesi myyntiin myös Eurooppaan.