Kansainvälinen venevälitys on päätoimialamme.

Meillä on lähes 30 vuoden kokemus kansainvälisestä venekaupasta ja olemme myyneet ja välittäneet satoja veneitä, niin Suomessa, kuin Suomesta kuin Suomeenkin. Olemme varmasti Suomen kokenein venevälittäjä erityisesti kansainvälisessä venekaupassa.

Jos olet myymässä nykyistä venettäsi, jätä meille tiedot veneestäsi ja yhteystietosi. Meillä on jatkuvasti asiakkaita, joille etsimme aktiivisesti veneitä joten sieltä saattaa löytyä nykyiselle veneellesi ostaja heti. Meidän avullamme saat veneesi myyntiin myös Eurooppaan.

Otamme mielellään veneesi julkiseen välitysmyyntiin, markkinoimme kaikissa tärkeissä koti- ja ulkomaisissa interenet -portaaleissa, kaikilla venemessuilla sekä painetussa mediassa – kukaan muu Suomessa ei tarjoa yhtä laajaa markkinakanavaa tai yhtä hyvää presentaatiota veneistä! Katso lisää venevälitys -sivultamme.
Lähetä meille sähköposti tai soittele, niin katsotaan miten voisimme olla avuksi? Voit myös käyttää venevahtisivulla olevaa helppokäyttöistä lomakettamme.

Kansainvälisille markkinoille suunnatut myytävänä olevat veneemme löydät Yachtworldista ja Nettiveneessä on kotimaan markkinoille suunnattu valikoimamme.

Jollet löydä etsimääsi suoraan listoiltamme, me etsimme sinulle oikean veneen vaikkapa Euroopan laajoilta markkinoilta, oikeaan hintaan – jätä vain tietosi meille!

Täältä löydät listan viime aikoina myymistämme veneistä.